MataróCulturaEl rap més autèntic arriba a Mataró de la mà de Poor Tramit...

El rap més autèntic arriba a Mataró de la mà de Poor Tramit i Basukinho

spot_img

El raper premianenc Poor Tramit i el mataroní Basukinho ens portaran una autèntica demostració de l’escenari musical urbà del Maresme. 

Al Juliol els vermuts musicals segueixen movent-se pels barris de la ciutat de Mataró. La propera cita serà aquest diumenge 4 (11:30h) als jardins del Centre Cívic del barri de Molins, en el marc de les seves festes de barri. 

En aquesta ocasió el rap més pur serà el protagonista d’aquest vermut musical, on el raper premianenc Poor Tramit i el mataroní Basukinho ens portaran una autèntica demostració de l’escenari musical urbà del Maresme. 

Marc Andreu és Poor Tràmit, un jove MC de Premià de Mar que es buida traient la seva part més dura i crua fent una tornada als orígens. No parla de flors, ni d’abraçades: rap català en estat pur. Poor Tramit presenta el seu primer LP, acompanyat per icones de l’escena com Rodrigo Laviña, Lil Dami, Valtonyc i Lil Russia, entre d’altres.

Guillem Sánchez és Basukinho, un jove músic raper del barri dels Molins que irromp a l’escenari de música urbana a la ciutat l’any 2019. Amb l’objectiu de recuperar el rap més pur de temàtica reivindicativa, Basukinho presenta unes lletres crues i directes, sense complexos, antifeixistes i de classe. Sempre a peu de carrer, el seu tema “Fuera” ha adquirit molt d’èxit i reconeixement

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img