DestacatsQuatre denúncies per abusos sexuals contra un membre històric del CH Mataró

Quatre denúncies per abusos sexuals contra un membre històric del CH Mataró

spot_img

Tres denúncies correspondrien a fets de fa una dècada i una per un cas de fa 40 anys

El membre històric del Club Hoquei Mataró investigat presumptament per abusar d’un menor fa 10 anys ha rebut tres denúncies més, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a la Revista Iluro, sumant quatre denúncies. Tres de les denúncies correspondrien a fets de fa una dècada, mentre que una es refereix a un cas de fa 40 anys. En tots els casos, les víctimes eren menors d’edat.

Dilluns es va fer pública la primera denúncia, que avançava la identitat de l’exdirectiu del Club, amb nom Joan P. A partir d’aquesta denúncia, els Mossos d’Esquadra han rebut tres denúncies més els últims dos dies. Avui ha estat confirmada pels Mossos l’última de les denúncies, que també correspondria a fets de fa una dècada aproximadament.

Dilluns, quan va sortir la notícia de la primera denúncia, el Club va publicar un comunicat on exposava el coneixement de la denúncia per abusos sexuals “contra una persona llargament lligada a l’entitat” i es posava a “disposició del denunciant i altres possibles víctimes”, condemnant “fermament qualsevol classe d’assetjament, abús o agressió sexual”.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img