Anunci Publicitarispot_img
MataróSalutProp d’un 10% de la població no es presenta a vacunar-se

Prop d’un 10% de la població no es presenta a vacunar-se

spot_img

Josep Maria Argimon, ha lamentat que entre 8 i el 10% de les persones que demanen cita per vacunar-se no s’hi presenten.

El secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, ha lamentat que entre 8 i el 10% de les persones que demanen cita per vacunar-se no s’hi presenten. Argimon ha fet “una crida” a què els ciutadans acudeixin o desprogramin les cites per no incrementar la feina del personal sanitari. De la mateixa manera, Argimon s’ha mostrat partidari d’un “oci nocturn reactivat i reglat” per “evitar” imatges de concentracions massives com les que es van veure la nit de finalització del toc de queda. El doctor ha destacat l’evolució positiva de les dades de la incidència de la Covid-19. Tanmateix, Argimon ha explicat que la no assistència a les cites concertades de vacunació suposa “un problema molt seriós” perquè quan es descongela la vacuna de Pfizer té una vida útil de cinc dies.

Es perden vacunes? 

I què passa amb les vacunes que s’havien de posar a les persones que no s’han presentat? Argimon ha remarcat que no esperden. “Els equips tenen fulls de rescat amb noms de persones que van trucant perquè puguin omplir el forat i no perdre cap vacuna”, ha explicat 

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img