Anunci Publicitarispot_img
MataróCulturaPlaneta Lletra prepara un nou llibre sobre temàtica criminal a Mataró

Planeta Lletra prepara un nou llibre sobre temàtica criminal a Mataró

Anunci Publicitarispot_img


El col·lectiu d’escriptors mataronins Planeta Lletra engega una campanya de micromecenatge durant aquest mes de maig  per publicar el seu sisè llibre.

El col·lectiu d’escriptors mataronins Planeta Lletra engega una campanya de micromecenatge durant aquest mes de maig  per publicar el seu sisè llibre. ‘S’ho mereixia’ és una obra que inclou tretze relats que comparteixen l’ombra del crim sota la llum mediterrània de la ciutat de Mataró.

Aquesta vegada els relats aniran acompanyats d’il·lustracions, fruit de la col·laboració de l’entitat mataronina amb estudiants de segon de batxillerat artístic de l’Escola Pia Santa Anna. Tres de les històries de crims que inclou el llibre han estat escrites per persones externes a Planeta Lletra, ja que el col·lectiu sempre busca obrir les seves obres al públic.

Planeta Llibre espera que la campanya de micromecenatge sigui tot un èxit, i així poder fer realitat el sisè llibre de l’entitat. La primera obra escrita pel col·lectiu va ser ‘Bookcrossing and love’, de temàtica amorosa, i després ja es va passar a la temàtica de crims i novel·la negra. ‘No ho podia assegurar amb certesa’, ‘Vols veure la mar’, ‘Mataró és criminal’ i ‘El principi de tot’ són la resta de llibres publicats per Planeta Llibre

Pots col·laborar al micromecenatge fent clic aquí:

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitarispot_img

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img