Anunci Publicitarispot_img
MataróCulturaPiano i art a quatre mans amb Nexus Piano Duo

Piano i art a quatre mans amb Nexus Piano Duo

spot_img

Diumenge 16 de maig (18h), Nexus Piano Duo ofereix un concert al Foment Mataroní. El duet s’ha format a Sant Petersburg.

Paral·lelament a una brillant activitat concertística per separat, i després de coincidir a les aules del Conservatori de Sant Petersburg amb el mestre Leonid Sintsev, Mireia Fornells Roselló Joan Miquel Hernández Sagrera decideixen abordar la música per a duet de pianos. Ofereixen un repertori ric i extens que explora totes les capacitats tímbriques i expressives de l’instrument, i arriba una complicitat quasi orquestral. Diumenge 16 de maig (18h), Nexus Piano Duo ofereix un concert al Foment Mataroní.

Premis internacionals

Aquests dos músics, premiats en diversos concursos d’àmbit internacional, s’han sentit atrets des d’un principi per la música contemporània dels nostres temps, cosa que es reflecteix en la col·laboració estreta amb els compositors més destacats de casa nostra i en l’estrena de diferents obres que els han dedicat. El programa del concert constarà de peces d’Antonin Dvorák, Beethoven, Joan Massià, Narcís Bonet, Isaac Albéniz i Debussy

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img