Anunci Publicitarispot_img
MataróOcupen el Consell Comarcal del Maresme per reclamar beques menjador

Ocupen el Consell Comarcal del Maresme per reclamar beques menjador

spot_img

20 famílies en situació vulnerable però sense papers en regla s’han vist perjudicades pel fet de no poder accedir a una beca

Una convocatòria promoguda pel Sindicat d’Habitatge de Mataró culmina amb l’ocupació del Consell Comarcal del Maresme i amb el compromís d’aquest de tractar la problemàtica de les beques menjador.

Segons el sindicat, un col·lectiu format per 20 famílies en situació vulnerable residents a Mataró però sense papers en regla s’han vist perjudicades pel fet de no poder accedir a una beca menjador pels seus infants.

La concentració feta avui s’ha organitzat per reclamar que el fet de no tenir papers no sigui una dificultat més a l’hora d’accedir a les beques.

A nivell legal, a aquestes famílies els hi és impossible accedir a la beca per no disposar de cap document d’identitat vàlid i no trobar-se dins del circuit dels Serveis Socials.  Les bases de la Generalitat per a la concessió d’ajuts de menjador indiquen que sense el document d’identificació, només es podrà valorar la sol·licitud d’aquelles unitats familiars que es trobin en seguiment de Serveis Socials.

Després d’ocupar la seva seu, el Consell Comarcal del Maresme s’ha compromès a tractar ràpidament amb l’Ajuntament de Mataró el tràmit de les beques menjador

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img