Anunci Publicitarispot_img
MataróNotíciesUn nou Pla Estratègic per potenciar el turisme del Maresme

Un nou Pla Estratègic per potenciar el turisme del Maresme

spot_img

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha proposat ressuscitar el sector turístic executant un Pla Estratègic dividit en quatre fases

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha proposat ressuscitar el sector turístic executant un Pla Estratègic dividit en quatre fases: anàlisi de situació, estratègia, accions per assolir els objectius i presentació de resultats.

El president del Consorci Turístic del Maresme, Joaquim Arnó, en una entrevista a Ràdio La Veu TV, ha explicat que “hem de ser capaços d’avançar-nos a la competència i consolidar el turisme que ja tenim, però també buscar nous clients”. Un dels objectius del nou Pla serà la desestacionalització, és a dir, que el turisme “no sigui només de juny a octubre, sinó tot l’any”. També es pretén descentralitzar el turisme per evitar la massificació, diversificar l’oferta i generar una major despesa en el territori.

Procés participatiu

El Pla Estratègic vol tenir en compte tant l’àmbit privat i de les empreses com l’àmbit públic i ciutadà. Arnó assegura que “el turisme no ha de ser agressiu ni ha de provocar el rebuig de la ciutadania. Per això, volem escoltar el territori creant un procés participatiu entre tots els agents”.

El Pla establirà mecanismes i fórmules de cooperació per enfortir aliances estratègiques que permetin una millor governança entre tots els agents territorials del sector turístic, permetrà dissenyar accions innovadores per la millora de la competitivitat del sector, així com en la col·laboració per la creació de nous productes turísticsbasats en experiències, dissenyar campanyes de promoció i de comunicació que permetin atraure turistes, entre d’altres.

La previsió de desenvolupament de totes les actuacions està prevista per aproximadament 8 mesos. El Pla està finançat en un 80% pel Servei d’Ocupació de Catalunya i en un 20% pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img