DestacatsPUMSA inicia les obres d’una nova zona verda al Rengle

PUMSA inicia les obres d’una nova zona verda al Rengle

spot_img

Les obres de cinc mesos de duració consistiran en la pavimentació, l’enllumenat i la plantació d’arbrat

L’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) ha iniciat les obres d’urbanització de la zona verda illa 1 del Rengle, enllaçant amb la plaça de Marie Curie urbanitzada el 2020 i la plaça de Margarita Salas. L’àmbit d’actuació és el comprès entre el passeig de Marina, passeig del Rengle i el carrer de Cabrils i configura un espai de 3.614,34m2.

Els treballs consisteixen en la pavimentació reproduint les mateixes figures circulars del passeig ja urbanitzat. Els treballs també contemplen les obres de clavegueram i drenatge. Pel que fa a l’enllumenat s’instal·laran lluminàries de tecnologia LED que s’ajustarà de manera que tingui els nivells lumínics que determina la normativa municipal.

Les obres d’enjardinament contemplen la plantació d’arbrat a la zona verda. En alineació amb el passeig de Marina les espècies triades han estat les grevíl·lees i els tamarius, i a les formes circulars definides pel paviment  s’hi plantaran sapindes i pistàcies de la Xina i sòfores del Japó.

L’empresa adjudicatària TEC-RAUL, SL realitzarà els treballs per un import de 449.242,18 euros sense IVA i el termini d’execució de les obres és de 5 mesos.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img