DestacatsPrimer pas per a la construcció d’habitatges dotacionals i un nou equipament...

Primer pas per a la construcció d’habitatges dotacionals i un nou equipament sociocultural a Cirera

spot_img

S’ha aprovat inicialment la Modificació puntual del Pla General d’Ordenació MPG-112 d’habitatges dotacionals al barri de Cirera. La proposta situa l’actuació urbanística en un espai central del barri de Cirera situat entre els carrers Muntanya, Transversal i el Torrent de la Pólvora, on actualment hi ha dues edificacions abandonades que havien allotjat equipaments privats.

Es preveu la construcció d’un màxim de 16 allotjaments en sòl de titularitat municipal en règim de lloguer i gestionats per l’Ajuntament. Es preveu que els habitatges tinguin una o dues habitacions i que l’edifici compti amb espais comuns com una bugaderia així com aparcaments per a bicicletes i vehicles de mobilitat personal.

A més, la proposta situa a la planta baixa de la construcció un equipament sociocultural d’uns 500 m2 amb dues sales polivalents de mides diferents, espai d’accés i comunicació interior, despatxos, lavabos, magatzem i sala d’instal·lacions, que ha d’atendre les necessitats del barri. A més, amb l’actuació s’intenta ampliar l’espai públic útil amb la creació d’una placeta a la intersecció dels carrers Muntanya i Transversal.

A banda dels canvis de qualificació de les construccions actuals situades en aquest espai es preveu modificar les actuals alineacions i qualificacions que el Pla general fa per l’Equipament i Viari de la confluència entre els carrers Muntanya i Transversal amb la finalitat de relacionar el carrer amb l’equipament i per aquest motiu també es vol reforçar l’accés des del carrer Muntanya a una plataforma mirador de distribució, per accedir als allotjaments i als espais comunitaris que es projectin.

Després d’aquesta aprovació inicial de la Modificació del Pla General d’Ordenació  MPG-112 s’iniciarà un període d’informació pública d’un mes.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img