DestacatsL’Ajuntament comença obres de millora d’entorns escolars

L’Ajuntament comença obres de millora d’entorns escolars

spot_img

Aquesta setmana han començat les obres de millora dels entorns escolars de Mataró per part de l’Ajuntament, amb l’objectiu d’afavorir una mobilitat més segura. Els treballs van començar ahir als entorns de l’Escola La Llàntia. Les actuacions es faran als voltants de 9 centres educatius i també en altres punts de la ciutat que formen part de recorreguts habituals per anar a escola.

Les obres de millora que l’Ajuntament ha iniciat en els entorns de diferents escoles serviran, en molts casos, per passar a definitives les actuacions provisionals de pintura i col·locació de pilones fetes durant la pandèmia per ampliar els accessos als centres educatius i protegir la mobilitat a peu. Els treballs suposen, segons l’actuació, ampliació de voreres, formació de passos de vianants adaptats, instal·lació de mobiliari urbà i/o plantació d’arbrat.

Les intervencions han començat als entorns de l’Escola La Llàntia, i seguiran després per l’Institut Puig i Cadafalch i l’Escola Sant Josep. També s’actuarà a les escoles Rocafonda, Salesians, Mare de Déu de Lourdes, Josep Montserrat, Sol Ixent, i Germanes Bertomeu. A més, es faran actuacions a carrers de Rocafonda i Centre-L’Havana (entre les escoles Montserrat Solà i Anxaneta) que són utilitzats com a recorreguts habituals per anar a escola.

Les obres les executa l’empresa Vialser Edificación y Obra Civil, SLU, a qui es van adjudicar per un import de 775.516,83 € (IVA inclòs), i tenen un termini d’execució de 6 mesos. El projecte es finança en part amb una subvenció d’1,7 milions atorgada a l’Ajuntament dels fons Next Generation, destinada a aquesta i altres actuacions de millora de la mobilitat que es duran a terme a la ciutat en els propers mesos.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img