MataróCreix l’atur a Mataró per primera vegada aquest 2022

Creix l’atur a Mataró per primera vegada aquest 2022

spot_img

L’agost finalitza amb 357 persones desocupades més que al juliol, un augment del 5%

L’atur ha crescut a Mataró durant el mes d’agost per primera vegada en aquest any 2022, augmentant un 5%. El mes ha finalitzat amb 7.500 desocupats registrats, que són 357 mataronins i mataronines desocupades més que les que hi havia al mes de juliol. Sense tenir en compte les dades d’aquest 2022, cal remuntar-se al mes de juliol de 2008 per trobar una xifra de desocupats registrats més baixa que la del passat mes d’agost.

Gràfic: Observatori del Mercat de Treball de Mataró. Ajuntament de Mataró.

L’agost és un mes on tradicionalment es registra un creixement en la xifra d’aturats, a causa del final de la temporada d’estiu. L’Ajuntament de Mataró recorda que dels darrers 19 anys, en 17 dels 19 mesos d’agost s’ha registrat un ascens mensual de l’atur registrat.

L’Ajuntament destaca que, tot i les dades d’aquest mes, l’evolució és positiva, ja que el nombre de desocupats registrats continua per sota dels 8.000. Mataró és el tercer municipi de més de 50.000 habitants de la província de Barcelona amb la taxa d’atur més elevada, darrere de Manresa i Santa Coloma de Gramenet.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img