DestacatsComença el trasllat de les pistes de petanca de Rocafonda

Comença el trasllat de les pistes de petanca de Rocafonda

spot_img

L’Ajuntament va començar aquest dilluns les obres de trasllat de les Pistes Municipals de Petanca de Rocafonda, que comporten també la reubicació de l’espai recreatiu per a gossos als entorns de l’Institut Les Cinc Sénies. Les actuals pistes de petanca, a la ronda de Rafael Estrany, estan afectades per la futura ampliació del Centre d’Assistència Primària de Rocafonda.

Les noves pistes es construiran als terrenys situats sobre els mòduls de l’Institut Les Cinc Sènies, i que limiten també amb la plaça de Josep Cusachs, la carretera de Valldeix, la plaça de Josep Novelles i el carrer del Germans Manuel i Francesc Fontanals. Aquest àmbit està qualificat com a equipament educatiu, per la qual cosa la resta d’equipaments s’instal·la de manera provisional.

Les pistes de petanca es construiran a la zona que ara ocupa l’espai recreatiu per a gossos. S’habiliten 12 pistes –l’equipament actual en té 8– i es construirà un edifici de serveis (44,15 m²) a partir de mòduls prefabricats que constarà de 2 lavabos accessibles i un espai polivalent per a ús exclusiu del club de petanca, i un altre lavabo accessible des de l’exterior de la instal·lació per a ús públic. A més, tindrà una zona de porxada exterior.

Les pistes tindran una vorera perimetral de fusta ancorada al terreny i disposaran d’un sistema de drenatge de les aigües pluvials. Esportistes i públic podran utilitzar les grades de rocalla que ara ja té l’espai i també es col·locaran bancs i papereres.

Reubicació de l’espai recreatiu per a gossos

L’actual zona d’esbarjo caní es reubicarà desplaçant-la uns metres fins a la part arbrada dels terrenys, de manera que disposarà d’espais d’ombra per al confort dels usuaris. Tindrà, com l’equipament actual, zones de descans, il·luminació pública, abeurador per als animals i font per a les persones usuàries, es traslladaran els elements d’agility existents per a l’activitat dels animals i disposarà també de tanca perimetral.

L’empresa Catalana de Treballs i Obres SL executa les obres per encàrrec municipal, amb un pressupost d’adjudicació de 477.700,05 € (IVA inclòs). Els treballs tenen una durada prevista de 8 mesos. L’Ajuntament té previst habilitar en algun àmbit proper un espai alternatiu per a l’esbarjo dels gossos mentre es realitzen les obres.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img