DestacatsCarrers de sentit únic, rotondes i més aparcament al polígon Pla d’en...

Carrers de sentit únic, rotondes i més aparcament al polígon Pla d’en Boet

spot_img

Noves obres de mobilitat i seguretat viària al polígon Pla d’en Boet que es basaran en carrers de sentit únic, rotondes i més aparcaments. Es preveu que els treballs comencin el 14 de novembre amb un pressupost superior al mig milió d’euros.

Les obres tenen els objectius de millorar la seguretat viària dels usuaris de la via pública, disminuir la velocitat dels vehicles, clarificar la prioritat de pas a les cruïlles, ordenar el trànsit i l’aparcament i facilitar l’accessibilitat, les maniobres i les operacions de càrrega i descàrrega dels vehicles pesants propis de l’activitat industrial.

En general, els carrers del polígon passaran a ser d’un únic sentit de circulació i es construiran rotondes de 10 metres de diàmetre a 9 cruïlles. Es crearan més de 100 noves places d’aparcament en semibateria als carrers on l’amplada ho permeti.

Les actuacions tindran una durada prevista de 6 mesos. Les obres, adjudicades a la UTE formada per les empreses DEUMAL i VIALSER per un pressupost de 507.568,37 € (IVA inclòs), estan finançades en part per ajuts europeus Next Generation, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img