Anunci Publicitarispot_img
MataróNotíciesMataró se suma a una acció europea global per netejar l'espai agrari...

Mataró se suma a una acció europea global per netejar l’espai agrari de la ciutat

Anunci Publicitarispot_img

L’Associació Agrària Cinc-Sènies-Mata-Valldeix i l’Ajuntament convoquen una acció de neteja el pròxim 9 de maig

El pròxim diumenge 9 de maig, Mataró se suma a la campanya europea ‘Let’s Clean Up Europe’. De les 10 a les 13h, l’Associació Agrària Cinc-Sènies-Mata-Valldeix i l’Ajuntament convoquen tots els veïns i veïnes a formar part d’una acció de neteja conjunta a l’espai agrari de la ciutat.

L’acció es desenvoluparà a tres punts del mapa: les Cinc Sènies (sortida des de la Biblioteca Antoni Comas), Mata (sortida des de l’Ermita de Sant Miquel de Mata) i Valldeix (sortida des del camp de futbol de Can Bruguera). L’organització facilitarà el material necessari per fer la neteja i la classificació dels residus.

La campanya ‘Let’s Clean Up Europe’ és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges i rius. Durant el pròxim cap de setmana, doncs, arreu del continent es duran a terme accions com l’esdeveniment organitzat a Mataró.


La campanya també ha de servir per promoure accions sostenibles de prevenció de residus arreu d’Europa, destacar el treball que han dut a terme diferents actors mitjançant exemples concrets de prevenció de residus i donar a conèixer les estratègies de prevenció de residus així com la política de la Unió Europea i els seus Estats membres. Per assistir l’esdeveniment, cal fer inscripció aquí

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitarispot_img

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img