MataróCulturaMataró premia les entitats amb els projectes més innovadors

Mataró premia les entitats amb els projectes més innovadors

spot_img

Els Premis Fem Mataró 2030 per a entitats, amb un valor econòmic global de 30.000 euros, per al desenvolupament de projectes innovadors

Arriba la segona edició dels Premis Fem Mataró 2030 per a entitats, amb un valor econòmic global de 30.000 euros, per al desenvolupament de projectes innovadors d’estratègia de ciutat.

Aquests Premis volen reconèixer i promocionar la tasca de les entitats i potenciar-ne el treball conjunt, per tal d’avançar cap a una ciutat més participativa i que promogui les iniciatives de la ciutadania.

Enguany s’han establert tres categories diferents:

– CATEGORIA 1. Premi a la millor iniciativa per generar oportunitats per a la inclusió de totes les persones a la ciutat a través de l’activitat econòmica i la vida comunitària.

– CATEGORIA 2. Premi a la millor iniciativa per captar, generar i retenir talent per construir una ciutat rica en diversitat.

– CATEGORIA 3. Premi a la millor iniciativa per millorar la qualitat de vida de les persones a nivell personal, de la ciutat i de l’entorn natural.

El dia 15 de juny es realitzarà un acte públic per a totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat que hi estiguin interessades, a les 18 h a l’Espai Mataró Connecta. L’objectiu de la sessió és explicar els trets característics de les bases de la segona edició, resoldre dubtes i fomentar relacions entre entitats per tal de poder establir col·laboracions en la presentació de projectes

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img