MataróMataró cedeix solars per construir habitatges socials de lloguer

Mataró cedeix solars per construir habitatges socials de lloguer

spot_img

La previsió és que les obres de la seixantena d’habitatges puguin iniciar el primer trimestre del 2024 i que durin 24 mesos.

L’alcalde, David Bote, la regidora d’Habitatge, Sarai Martínez i la regidora de Benestar Social, Laura Seijo han visitat amb la consellera del Departament de Drets Socials, Violant Cervera, els terrenys on la Generalitat de Catalunya construirà 4 promocions amb una seixantena d’habitatges de lloguer assequible.  També han assistit el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala; la directora de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Mercè Conesa, i el delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral.

Les promocions s’edificaran en quatre parcel·les propietat de l’Ajuntament de Mataró cedides a l’INCASÒL mitjançant la constitució d’un dret de superfície. Estan situades al carrer de Casto Méndez Nuñez núm. 7 i 23 i al carrer dels Germans Thos i Codina núm. 24 i 36, a l’àmbit Ronda Barceló. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per la seva part, adjudicarà els habitatges d’acord amb els criteris que s’estableixin amb l’Ajuntament de Mataró. Així mateix, l’Agència serà l’encarregada de dur a terme l’administració, conservació i manteniment del total dels habitatges.

La Generalitat de Catalunya hi construirà quatre promocions que disposaran d’habitatges de dos i de tres dormitoris. Els locals comercials s’ubicaran en la planta baixa i l’aparcament a la planta soterrània. L’espai lliure de la parcel·la, no edificable, s’urbanitzarà i es cedirà per a servitud d’ús públic.

L’INCASÒL ha convocat aquest el concurs per a la redacció del projecte arquitectònic i la direcció de les obres de construcció d’aquestes promocions i preveu disposar del projecte bàsic a principis de l’any 2023. Obtinguda la llicència d’obres, s’iniciarà la licitació de les obres de construcció dels edificis d’habitatges, amb la previsió que es puguin iniciar el primer trimestre de l’any 2024 i que tinguin una durada aproximada de 24 mesos

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img