MataróMATARÓ CAMINA PER L'ALZHEIMER PREPARA LA SEVA XV EDICIÓ

MATARÓ CAMINA PER L’ALZHEIMER PREPARA LA SEVA XV EDICIÓ

spot_img

La caminada retorna al model d’abans de la pandèmia amb tres recorreguts

Mataró Camina per l’Alzheimer prepara la seva XV edició, que se celebrarà el diumenge 25 de setembre. La caminada, després de dos anys amb restriccions, retornarà al model d’abans de la pandèmia amb tres recorreguts diferents.

El recorregut més llarg, de 15,8 km i de dificultat alta, que des del 2019 no es fa, s’incorpora de nou a l’esdeveniment. El recorregut de dificultat mitjana, de 12,6 km, seguirà el mateix itinerari que el recorregut llarg, però retallant 3,2 km. Tots dos sortiran del Parc Central Nou a les 8 hores.

Finalment, el recorregut de dificultat baixa, de 4,15 km, és un circuit urbà i que està habilitat per a gent amb cadira de rodes o poca mobilitat física. Aquest recorregut sortirà a les 9 hores del Parc Central Nou, una hora més tard de la resta.

A l’arribada, que serà al Parc Vell, hi haurà música, batucada, atraccions pels infants i begudes i entrepans pels participants. També es farà un concurs fotogràfic a les xarxes socials, on es podrà participar publicant les fotografies amb el hashtag #caminaalzheimer22.

Quinze anys després, retorna la samarreta grisa

Aquest any la samarreta de la caminada és de color gris i, per primer cop, es repeteix color. Després de quinze anys i molts colors, la Junta va decidir, en honor al 15è aniversari de l’esdeveniment, tornar al color de la primera samarreta, el color gris perla.

A dia 7 de setembre, a més de dues setmanes de la caminada, ja s’han inscrit més de 615 persones. L’expectativa de l’organització, segons el president de Mataró Camina, Josep Maria Spà, és arribar a les 5 mil persones inscrites. Els dos anys passats, a causa de la pandèmia, els números van ser més baixos, arribant l’any passat als 3.200 inscrits.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img