MataróCulturaManel reapareix a Mataró per omplir el Clap de gom a gom

Manel reapareix a Mataró per omplir el Clap de gom a gom

spot_img

Divendres 8 d’abril, Manel reapareix a la Sala Clap de Mataró (21h) amb un concert molt esperat i que es va haver de suspendre al març.

Divendres 8 d’abril, Manel reapareix a la Sala Clap de Mataró (21h) amb un concert molt esperat i que es va haver de suspendre al març. Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes amb ‘Per la bona gent’ (Ceràmiques Guzmán,2019), i convertir-se en l’única banda que ho aconsegueix quatre vegades consecutives amb discs cantats en català, Manel va començar una gira que quedaria fatalment interrompuda per la pandèmia. Lluny d’acomodar-se, la banda barcelonina va tornar als escenaris a mitjans de 2020 amb el millor espectacle de la seva carrera i va aprofitar per rematar tres cançons inèdites.

Produït pel novaiorquès Jake Aron, ‘L’amant malalta’ és més que un apèndix de l’aposta de Manel per la combinació de tradició i electrònica: és un pas que amplia les fronteres del seu pop obert al hip hop, l’R&B, els sintetitzadors i tot allò que es pugui imaginar. El primer EP de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé s’entrellaça en directe amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img