spot_img
MataróNotíciesDenuncien manca de comandament a la Policia Local

Denuncien manca de comandament a la Policia Local

spot_img

Els Mossos d’Esquadra van assumir la coordinació del cos davant l’absència de comandament en el cos de la Policia Local

El funcionament de la Policia Local de Mataró torna a generar controvèrsia. Després dels episodis viscuts a finals del 2020, quan durant algunes nits el servei va quedar sense cobrir, ara la ferida es torna a obrir. En aquesta ocasió han estat Vox i Junts per Mataró qui han alçat la veu per denunciar la situació que es viu.

Des de dijous passat a diumenge, el comandament del torn de nit de la Policia Local va ser assumit pels Mossos d’Esquadra perquè no hi havia designat cap comandament intern del cos policial local. Segons fons policials, en els últims mesos han estat agents rasos els que han desenvolupat la funció de cap de torn a les nits, funció que, segons s’apunta des del cos, haurien de realitzar els comandaments. Ara, els agents rasos ja es neguen a assumir aquest rol i és per això que els Mossos s’han fet càrrec del torn nocturn.

Exigint responsabilitats

Junts per Mataró exigeix la compareixença dels responsables del govern i de la Policia Local per donar explicacions sobre la situació que viu el cos. Demana també “que es determini les responsabilitats pertinents amb l’obertura, si s’escau, dels expedients disciplinaris que corresponguin”. Vox, per la seva part, ha recordat que al desembre ja es va deixar orfe el servei nocturn de la policia i demana directament a l’alcalde una gestió acurada dels “grans impostos que paguen els mataronins”. Vox demana la dimissió de David Bote, de la regidora Anna Villarreal i de l’intendent major de la policia, Mateo Sánchez

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img