Anunci Publicitarispot_img
MataróDinàmicsInterpretar l'electricitat: l'èxit de la mataronina Sigma Industrial Precision

Interpretar l’electricitat: l’èxit de la mataronina Sigma Industrial Precision

spot_img

Sigma Industrial Precision és una empresa líder en manteniment predictiu pel sector industrial, anticipant errors en la maquinària

El món està canviant. Els nostres hàbits de consum no són els mateixos que fa deu anys, i probablement cap de nosaltres pot definir si aquests hàbits han estat totalment transformats a causa de la digitalització, o tot el contrari. La veritat és que la nostra manera de consumir ha impactat la societat a tots els nivells, i la indústria ha estat la principal afectada d’encarar el desafiament de respondre a la demanda de la manera més àgil, sostenible i rendible possible.

El global del sector industrial necessita viure en un constant estat d’eficiència; sense aturades ni errors greus en cap línia de producció. Això és precisament el gran actiu que ofereix Sigma Idustrial Precision, empresa situada al TecnoCampus de Mataró líder en el desenvolupament del manteniment predictiu per millorar la indústria 4.0 i els seus costos derivats. Però, què és el manteniment predictiu?

El podem definir com una sèrie d’accions i tècniques aplicades amb l’objectiu de detectar possibles errors i defectes de maquinària en les etapes incipients de la producció. La principal missió del manteniment predictiu és evitar que aquests errors es transformin en una problemàtica greu, causant potencials aturades d’emergència i temps morts en la maquinària industrial que generin pèrdues a les empreses. Els avantatges d’aplicar un bon manteniment predictiu en una indústria són molts.

Les incidències en la maquinària es detecten en etapes inicials, evitant problemes de més magnitud. A més, el manteniment predictiu és capaç d’anticipar errors, fa estalviar en recanvis i redueix el cost de manteniment de la maquinària. Per últim, és possible aplicar-lo mentre es fabrica a ple rendiment; sense la necessitat d’aturar la cadena productiva.

Què fa Sigma?

Tal com la mateixa empresa promulga, Sigma Industrial Precision és experta en interpretar l’electricitat. Sigma proporciona una plataforma intel·ligent als seus clients que permet analitzar la informació dels equips electrònics i la maquinària de cada companyia, per preveure en temps real mals funcionaments que passen inadvertits i anticipar-se a aturades inesperades. La plataforma analitza el comportament de tota la maquinària i del subministrament elèctric que aquesta rep, creant models de comportament. D’aquesta manera és capaç d’identificar desviacions i generar informes d’alerta per tal de mantenir la cadena productiva en un funcionament òptim ■

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img