Anunci Publicitarispot_img
MataróSalutUn hub empresarial sanitari: el futur de la ciutat

Un hub empresarial sanitari: el futur de la ciutat

spot_img

L’Ajuntament de Mataró està treballant en projectes que, a mitjà termini, puguin transformar la ciutat en una referència en innovació.

L’Ajuntament de Mataró està treballant en projectes que, a mitjà termini, puguin transformar la ciutat en una referència en innovació. És per això que, banda de continuar apostant per les polítiques d’emergència que ajudin a sortir de la crisi econòmica actual, el consistori busca emular l’èxit del model TecnoCampus, optant a finançament europeu per impulsar quatre grans projectes. Un d’ells té a veure amb la salut. Es tracta de crear, de la mà de la Fundació Hospital, un hub empresarial sanitari dedicat a la investigació i innovació de la qualitat de vida de les persones grans i/o amb discapacitat.

Next Generation

Aquest projecte, igual que els altres tres, es volen presentar a la convocatòria de fons europeus ‘Next Generation’ aquest any. Aquests fons s’executaran d’ara fins al 2023. De la mateixa manera, l’Ajuntament també treballa en confeccionar els plans dels altres tres projectes transformadors per demanar finançament continental. Es tracten de: un gran parc públic-privat d’economia circular, una planta de gestió d’aigües pluvials i subterrànies i un centre de formació professional a l’entorn del TecnoCampus

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img