Anunci Publicitarispot_img
MataróNotíciesL'Hospital de Mataró vacuna 450 alumnes universitaris del sector sanitari

L’Hospital de Mataró vacuna 450 alumnes universitaris del sector sanitari

spot_img

L’objectiu de la vacunació és que puguin fer les seves pràctiques a centres sanitaris de forma segura en temps de pandèmia

El coronavirus ha posat a prova la vocació de molts estudiants de Medicina i Infermeria. En les èpoques d’onades més dures, molts nois i noies dels darrers cursos de Medicina i d’Infermeria i exestudiants que estaven a punt d’escollir plaça pel MIR van passar a formar part de l’engranatge d’alguns centres assistencials per poder fer front a la pandèmia.

Molts d’ells van ser contractats per sumar-se als equips de treball dels hospitals, buscant alleugerir la càrrega de feina dels professionals sanitaris durant les etapes on la Covid-19 es mostrava més agressiva.

Doncs bé, part d’aquesta vocació demostrada ara s’ha de reconèixer. En aquest sentit, el passat diumenge l’Hospital de Mataró va vacunar 450 alumnes del TecnoCampus pertanyents als graus d’Infermeria, Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

Molts d’aquests estudiants han de començar les seves pràctiques professionals, darrer pas abans de graduar-se. Com que la majoria les efectuen a centres sanitaris, tots han rebut la vacuna per tal de garantir-ne la immunitat davant del virus

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img