Anunci Publicitarispot_img
MataróNotíciesLes farmàcies de Mataró porten Sant Jordi a tots els barris de...

Les farmàcies de Mataró porten Sant Jordi a tots els barris de la ciutat

spot_img

Amb més de 400 punts de llibre exposats a les farmàcies, l’acció busca reivindicar els espais de trobada entre les persones.

El col·lectiu de farmàcies de Mataró s’ha unit aquest Sant Jordi per fomentar la celebració d’aquesta diada i acostar-la a tots els barris de la ciutat. Tenint en compte que la situació de restriccions socials i de context pandèmic és encara vigent, les farmàcies de la capital del Maresme han creat una iniciativa que vol llançar un missatge de comunitat i reivindicar els espais comuns entre les persones.

Tot va començar a primers d’abril, quan més d’una vintena de farmàcies de la ciutat van posar en marxa la idea de cedir un petit espai dels seus locals perquè tothom a qui li vingui de gust, sense importar ni la tècnica ni l’edat, pugui fer un punt de llibre. Un racó on no hi falten cartolines, pintures, colors i tots els elements necessaris per elaborar un punt de llibre.

Reivindicar els espais comuns

La idea és d’allò més senzilla: un cop fets, aquests punts de llibre són exposats als aparadors de les farmàcies en representació de tothom qui ha participat. Una manera simbòlica de donar visibilitat i protagonisme a les persones com a autèntic motor de les farmàcies i com allò que realment les omple de vida.

Segons la propietària de la Farmàcia Els Jutjats, Montse Corona, “abans sempre fèiem activitats presencials a les farmàcies i involucràvem la gent del nostre voltant, però amb la pandèmia tot això ha quedat parat. Amb aquesta iniciativa llancem un missatge d’unitat: continuem fent coses pel nostre barri i per les seves persones”. Amb aquest acte carregat de simbologia, les farmàcies es volen apropar als seus veïns i veïnes celebrant una festa com Sant Jordi, fomentant la creativitat i la participació ciutadana ■

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img