Anunci Publicitarispot_img
MataróCulturaEl DJ mataroní Abel Almena celebra 30 anys sobre els escenaris

El DJ mataroní Abel Almena celebra 30 anys sobre els escenaris

spot_img

Han passat 30 anys des que Abel Almena començava la seva tasca professional a l’antiga discoteca Nivell situada al carrer Iluro

Han passat 30 anys des que un 15 de setembre de 1990, Abel Almena començava la seva tasca professional a l’antiga discoteca Nivell situada al carrer Iluro, passant hores i hores a les cabines rodejat de vinils, plats, llums i aparells de so, a ritme de música Disco. En pocs mesos iniciava una nova aventura amb el seu amic i company de cabina David Oleart a la mítica discoteca Chasis de la Ronda Barceló.

Aquells trepidants primers anys van suposar un abans i un després a les nits d’oci nocturn a Mataró. Avui, Abel Almena acumula al seu currículum més d’11.000 sessions realitzades i ha estat Dj resident d’algunes de les sales més importants de Catalunya (Nivell i Chasis a Mataró, Concor i Àrea a Sabadell, Pacha La Pineda a Salou o Millennium & Cosmic Club a Sils-Girona).

La seva faceta dedicada a la producció musical es veu recolzada amb més de 50 peces de música electrònica/dance, havent estat vàries d’elles número 1 a emissores de ràdio de tot el món. Moltes d’aquestes produccions han estat llicenciades a més de 30 països. Alguns d’aquests èxits són “Day after day”, “Candy girl”, “Time”, “Electromagnetic” o “Maybe I’m right”. A més, l’any 2018, el seu tema “All I wanna know” va ser inclòs a la banda sonora original de la guanyadora del Goya a millor pel·lícula estrangera de parla hispana, “El ciudadano ilustre”, dirigida per Gastón Duprat i Mariano Cohn, i protagonitzada pel reconegut actor argentí Oscar Martínez.

Nou tema

Tot i les dificultats del moment on l’oci nocturn no està passant pels seus millors moments, Abel Almena ha realitzat diverses accions en el marc del seu 30 aniversari com a Dj professional on destaquen el llançament del seu nou single de música dance anomenat “Alive” i la programació d’un curs intensiu d’iniciació al món Dj, el qual s’impartirà el pròxim mes de juliol a l’espai de la cafeteria l’Arquera situada al carrer Pujol nº 26 de Mataró. Aquest curs està adreçat a persones de totes les edats que vulguin adquirir els coneixements necessaris per mesclar qualsevol estil musical (beatmatching), tant a títol particular com professional ■

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img