DestacatsMataró participa en un projecte de digitalització de l’economia social i solidària

Mataró participa en un projecte de digitalització de l’economia social i solidària

spot_img

Mataró participa en el projecte europeu Digital Mission for Social Care Economy’s Resilience (DIMCARE), cofinançat per la Comissió Europea, que té l’objectiu d’analitzar el nivell de digitalització de l’economia social i solidària que es dedica a la cura de les persones, per poder identificar les necessitats en aquest àmbit.

L’Ajuntament de Mataró s’ha adherit al Consorci que impulsa el projecte. Els membres són centres de recerca i administracions públiques locals d’Itàlia, Croàcia i Catalunya. El regidor d’ocupació i empresa, Sergi Morales, ha assegurat que “és més necessari que mai fer una aposta per la transformació digital” i ha destacat que Mataró és un referent en l’àmbit de l’economia social i solidària, sent l’única ciutat del país que hi participa.

El projecte busca fomentar la digitalització, compartir coneixements i bones pràctiques i identificar necessitats específiques per elaborar directius i recomanacions. Per fer-ho, es realitzaran tres estudis de recerca sobre necessitats específiques del sector de l’atenció a les persones relacionades amb la digitalització.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img