DestacatsMataró engega un pla per incentivar l’eficiència energètica de les empreses

Mataró engega un pla per incentivar l’eficiència energètica de les empreses

spot_img

El dispositiu de transició energètica empresarial assessorarà i acompanyarà gratuïtament a empreses mataronines

El regidor d’Ocupació i Empresa i president del Consell Econòmic i Social de Mataró, Sergi Morales, i el president de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord, Joan Pera, han signat avui la posada en marxa de la prova pilot del Dispositiu de Transició energètica empresarial. La iniciativa assessorarà i acompanyarà a les empreses mataronines que desitgin per a millorar la seva eficiència energètica en el camí a una energia més verda.

El regidor Sergi Morales, ha destacat la importància de la mesura davant de l’actual crisi energètica i de l’impacte que està tenint en el teixit productiu de la ciutat: “És més necessari que mai apostar per un pla integral i conjunt, per avançar en la sostenibilitat de les nostres empreses, per avançar també en l’eficiència energètica i acompanyar aquesta transició de les empreses”.

El pla contempla tres eixos d’intervenció: el de les infraestructures; el de l’assessorament i l’acompanyament a les empreses en aquest procés d’anàlisi i de transició; i el de la fiscalitat a través de diferents bonificacions aplicables a impostos i taxes relacionades amb l’activitat econòmica que inclogui mesures de millora energètica.

Des d’avui i a través de l’Oficina Mataró Empresa (OME), ubicada al Tecnocampus, es posa en marxa l’eix per assessorar i acompanyar a les empreses a través d’aquest dispositiu, oferint els serveis gratuïts per a les empreses de la ciutat interessades a implementar mesures per l’eficiència energètica.

Aquest pla ha estat aprovat per part del Plenari del Consell Econòmic i Social de Mataró amb la participació dels representants dels principals agents socioeconòmics de la ciutat, sindicats (UGT i COO) i patronals (FAGEM i PIMEC), així com membres dels grups municipals de la corporació.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img