MataróCulturaS’apropa la Setmana de Música Antiga de Mataró

S’apropa la Setmana de Música Antiga de Mataró

spot_img

Aquest novembre torna la Setmana de Música Antiga de Mataró. El festival celebrarà la seva 40a edició del 12 al 27 de novembre que tindrà de nou l’espai central de la Capella dels Dolors de la Basílica de Santa Maria, tot i que també es farà un concert al Teatre Monumental i un altre a la cripta de la Capella dels Dolors.

Avui s’ha presentat el festival, que proposa viatjar pels períodes principals de la música antiga, des de la música medieval, passant pel Renaixement, el Barroc i acabant en el Classicisme a les portes de Beethoven. Aquesta edició convidarà a alguns dels noms que durant aquests quaranta anys han contribuït a convertir la Setmana de Música Antiga de Mataró en un dels festivals de música antiga de referència al país.

Diumenge 13 de novembre es viurà el moment més esperat de l’edició, un concert – experiència a la cripta de la Capella dels Dolors a càrrec del Trio Barroc del Cafè. Per primera vegada, des de la seva inauguració el 1708, la cripta de la Capella del Dolors esdevindrà l’espai per a una experiència musical singular. Un concert de música de cambra barroca instrumental de trenta minuts de durada i amb un aforament molt limitat, que es repetirà tres vegades. El músic Joan Vives ha explicat que serà tant una experiència pels espectadors, com pels músics i organitzadors, ja que mai s’ha fet res a la cripta.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img