Anunci Publicitarispot_img
MataróCulturaS’obre la convocatòria de la XIV edició del Premi Helena Jubany

S’obre la convocatòria de la XIV edició del Premi Helena Jubany

Anunci Publicitarispot_img

El guardó està dotat en 3.000€ i l’obra guanyadora es publicarà amb el diari ARA i al Web de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente.

L’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente, la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el diari ARA convoquen el premi amb la finalitat de mantenir viu el record de l’Helena Jubany, enamorada del món dels llibres i d’encomanar el seu gust per la lectura i la ficció literària tant en el vessant escrit com en el de la transmissió oral.

El guardó està dotat en 3.000€ i l’obra guanyadora es publicarà amb el diari ARA i al Web de l’Associació Cultural Helena Jubany i Lorente. Podran optar al premi tots els treballs consistents en narracions curtes o reculls de contes inèdits, originals i escrits en llengua catalana que tinguin, en conjunt, una extensió d’entre 10 i 20 fulls. El termini d’admissió dels treballs es clourà el dia 1 d’octubre de 2021 a les 12 de la nit. Gaudeix de la presentació del premi a partir del minut 32 del vídeo ■

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitarispot_img

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img