MataróCulturaLa Biblioteca Pompeu Fabra celebra el seu 25è aniversari

La Biblioteca Pompeu Fabra celebra el seu 25è aniversari

spot_img

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, inaugurada el 22 de novembre de 1997, la primera biblioteca de la Xarxa de Biblioteques de Mataró, que també forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, celebra enguany el 25è aniversari de servei amb una programació especial d’activitats per a totes les edats i gustos que tindran lloc al llarg del mes de novembre.

Durant la tarda del dimarts 22, dia de l’aniversari, les activitats començaran a les 17.30 h amb l’hora del conte especial a càrrec de la Guilla Teatre. Tot seguit, la companyia NS Danza realitzarà una performance de dansa a diversos espais de la biblioteca i es tancarà la jornada amb l’actuació musical de l’Always Drinking Marxing Band.

Uns dels actes més destacats de la celebració serà una nova edició del Club del Llibre” que enguany vol retre un homenatge al mataroní Nèstor Luján en l’any del centenari del seu naixement. Es realitzarà una conversa que ens aproparà a la figura de l’escriptor des de la vessant literària, periodística i gastronòmica de les mans d’Agustí Pons, biògraf oficial, i Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia. L’acte, gratuït amb invitació, es farà al Teatre Monumental dijous 3 de novembre a les 19 h.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img