MataróCulturaEl Mercat del Film celebrà la seva 11a edició

El Mercat del Film celebrà la seva 11a edició

spot_img

Els dies 4,5 i 6 de novembre se celebra l’11a edició del Mercat del Film a Mataró, organitzat pel M|A|C i Hotel Elèctric. Enguany estrena nova ubicació, compartida entre el Cafè Nou i La Presó, per mostrar la creació audiovisual local amb projeccions de diferents formats.

Mercat s’obrirà aquest divendres 4 de novembre a les 20 h entre la Presó i el Cafè Nou amb “The box”, un espectacle de música electrònica de Tatsumi & Masako acompanyada de les projeccions visuals de Batista. Mitjançant la manipulació d’una càmera endoscòpica i objectes quotidians, la proposta s’endinsa en un món sorprenent on les formes, colors i textures es barregen amb les notes musicals.

El gruix de la programació del Mercat del Film Vol.11 serà dissabte 5 de novembre, també al Cafè Nou, on a partir de les 18 h es projectaran 30 projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran curtmetratges, peces de videoart, documentals, tràilers, espots publicitaris, videoclips, vídeos de ficció i videodansa, entre d’altres, tots ells de curta durada.

La programació també acabarà al Cafè Nou, diumenge al matí, amb la projecció del documental biogràfic “Xavier Agramont, el fotògraf descobert”. En Xavier Agramont i Cruanyes explica la seva vida de soldat a Mataró i desgrana el seu ofici de fotògraf professional durant la segona meitat del segle XX. El documental mostra la mirada lúcida, intel·ligent i artística d’aquest home de 90 anys que ha dedicat la seva vida a la fotografia. Tot seguit, però a la Presó es farà una conversa amb Xavier Agramont Cruanyes (fotògraf) i Àngela Guerrero Brullet (autora del documental).

En paral·lel a la programació, a La Presó hi haurà una petita exposició de fotografies de Xavier Agramont Cruanyes, que es podrà visitar divendres 4, de 6 a 8 del vespre; dissabte 5, d’11 a 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre, i diumenge 6, d’11 a 2 del migdia.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img