Mataró Cultura Descobrir els Beatles al Casal l'Aliança

Descobrir els Beatles al Casal l’Aliança

Les Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar

Les Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. El pròxim 28 de febrer (12h), el Casal l’Aliança de Mataró acollirà el tribut als Beatles. Yellow Submarine, Here Comes The Sun, Come Together, Hey Jude… Tots els èxits de la banda seran representats en un format dissenyat especialment pels més joves. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador o animador que presentarà el show i explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes ■

Articles similars

Comentaris

Anunci Publicitari

Instagram

El més popular

Dones amb història: Rocafonda, el Palau i l’Havana

Tres dones; tres barris; tres històries. Continuem amb els especials sobre els barris de Mataró. Parlem de Rocafonda, el Palau i l'Havana.

Molins i Vista Alegre: emprenadors creatius i joves implicats

Hem visitat Sweet Annie i Paleotraining Mataró, dos models de negoci innovadors. També entrevistem l'Andrea Sánchez, de l'AV de Molins.

Peramàs i les Esmandies: la llar de tots

Créixer amb referents és bàsic. Sens dubte, les Esmandies s'erigeix en la gran 'agitadora' de la vida social i cultural de Peramàs.