MataróCulturaArriba la tercera edició del Maresme Sound

Arriba la tercera edició del Maresme Sound

spot_img

El festival combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques

Maresme Sound, organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró, arrenca la seva tercera edició. El festival, que combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques, aposta per concerts de petit format i artistes independents del país, així com grups emergents de Mataró i la comarca.

El festival constarà de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati de Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró, o els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet.

En total tocaran sis artistes o bandes, entre els quals destaquen The New Raemon, Joana SerratCarlota FlanêurRicky Gil. Maresme Sound farà costat a la producció local, programant a bandes i artistes emergents com The Outside Hours, a més del barceloní Caustic Roll Dave.

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb l’Ajuntament de Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Can Boet i Ca l’Arenas, es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions com la del Parc del Montnegre i el Corredor, l’exposició de l’artista Carme Garolera o la visita al jardí mediterrani.

The New Raemon obre el festival

The New Raemon obrirà el festival aquest dissabte a la llibreria Dòria. El concert estava programat a la masia de Can Boet, però per la previsió de pluja, finalment s’ha decidit canviar la ubicació del concert.

Ramón Rodríguez, The New Raemon, és l’encarregat d’encetar la tercera edició del Maresme Sound amb el seu pop de cantautor en duet. L’Artista resident al Maresme vindrà a presentar els seus treballs més recents, ‘A Los Que Nazcan Más Tarde’ (BMG Spain, 2021) i ‘Así Caen Los Días’ (BMG Spain, 2022), escrits a sis mans amb David Cordero i Marc Clos.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img