Anunci Publicitarispot_img
MataróConvertir una lona de Les Santes en una motxilla sostenible

Convertir una lona de Les Santes en una motxilla sostenible

spot_img

Hygge Bags recicla lones i cambres de bicicleta i les converteix en complements de moda: motxilles, bosses d’esport i de viatge

Mataró compta amb una iniciativa pionera a Catalunya dins del sector tèxtil. Reimagine Textile, el primer espai d’incubació i FabLAB d’aquesta temàtica a terres catalanes, està situat al TecnoCampus i posa a disposició d’emprenedors, start-ups i empreses unes noves instal·lacions d’incubació i un Laboratori de Fabricació i Prototipatge Tèxtil per a la generació de noves empreses i test de nous models de negoci.

Entre les empreses tèxtils innovadores que hi ha dins de la incubadora mataronina hi trobem Hygge Bags, una clara aposta per la moda i els complements des d’un punt de vista sostenible. “Give and get a second chance”, que en català correspon a la frase “Dóna i aconsegueix una segona oportunitat”, és la filosofia fundacional de l’empresa. Hygge Bags produeix articles de moda, motxilles i d’altres complements oferint una segona vida a materials de difícil reciclatge. L’objectiu és generar un model de negoci basat en l’economia circular, donant vida a materials que compten amb un procés de destrucció i/o reciclatge costós o contaminant.

Reciclar lones de Santes

Segur que tots vosaltres, ara que s’acosten Les Santes, heu vist alguna vegada les lones característiques que l’Ajuntament utilitza per anunciar la festivitat arreu de la ciutat. Doncs bé; com que Hygge Bags va ser creada amb la vocació d’establir un vincle entre el disseny, la moda sostenible i el reciclatge, els seus impulsors van creure convenient utilitzar les lones de PVC i de cotó que s’utilitzen al llarg del territori durant la celebració de diferents esdeveniments festius, culturals o esportius per crear els seus productes.

Així doncs, Hygge Bags disposa d’una extensa gamma de motxilles, bosses de mà, bosses d’esport i de viatge fabricades a partir de les lones i de cambres de roda de bicicleta que ja no es poden utilitzar

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img