Anunci Publicitarispot_img
Mataró“Si us plau, consciència aquests dies. Intentem evitar que això sigui un...

“Si us plau, consciència aquests dies. Intentem evitar que això sigui un desastre”

spot_img

Una infermera de la unitat COVID de l’Hospital de Mataró adreça aquestes paraules a tots els mataronins en aquests dies de Santes

Arriben Les Santes 2021 i ho fan en un moment on la cinquena onada de la pandèmia ja és una realitat. És per això que els professionals sanitaris de l’Hospital de Mataró han començat a emetre missatges d’alerta. La Revista Iluro ha tingut accés a un comunicat d’una infermera del centre que ha preferit mantenir el seu nom en l’anonimat. Adverteix que la plantilla de sanitaris és curta, que estan esgotats i demana seny per Santes.

Sóc una infermera de l’Hospital de Mataró. Us parlo en la pausa de 10 minuts que tinc mentre treballo a l’àrea COVID de l’hospital.

Tots tenim ganes de fer festa, però som molts els qui estem treballant al peu del canó. Els dies que venen, des del 24 de juliol fins al 29 a la nit, poden provocar efectes no desitjats a tota la població del nostre entorn.

Els professionals sanitaris estem molt cansats físicament i emocionalment. A part, heu de saber que som pocs. La plantilla que pot continuar atenent totes les necessitats de la gent que ve a l’hospital és curta. Ho heu de saber, perquè de la vostra actitud dependrà que l’hospital es col·lapsi i que els professionals sanitaris hàgim de deixar les nostres vacances de banda per continuar treballant.

La festa la volem tots, però cadascú ha d’assumir les seves responsabilitats. Els governants per permetre i promocionar la festa i els ciutadans per generar festes alternatives. Nosaltres estem esgotats.

Si us plau, consciència aquests dies i intentem evitar que això sigui un desastre

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img