MataróConcedida la primera beca d'investigació de la Fundació Barbosa & Petit

Concedida la primera beca d’investigació de la Fundació Barbosa & Petit

spot_img

La beca premia el millor treball de fi de grau en l’àmbit de ciències de la salut, presentat durant el curs acadèmic 2019-2020 o 2020-2021.

La Fundació Barbosa-Petit va celebrar el passat 7 d’abril a Ca L’Arenas l’acte per concedir la primera Beca Georgina Barbosa. La beca premia el millor treball de fi de grau en l’àmbit de ciències de la salut, presentat durant el curs acadèmic 2019-2020 o 2020-2021.

La convocatòria té com a objectiu principal promoure l’interès per la recerca entorn a les temàtiques relacionades en l’àmbit de ciències de la salut. La beca vol retre homenatge i mantenir viu el record de Georgina Barbosa, qui fou part important de l’ànima fundacional de la Fundació Barbosa-Petit i creadora d’un estil de fer i manera de viure la vida amb una malaltia crònica digne d’admirar.

Alejandro Godoy, autor d’un treball de fi de grau titulat ‘Entrenener para crecer’ ha estat el guanyador de la beca. L’objectiu general de la proposta d’intervenció “Entretener para crecer” és el de millorar les taxes d’adherència i abstinència en els tractaments d’addiccions a substàncies, promovent canvis en l’estil de vida del pacient, a partir d’un projecte d’oci saludable adaptat al perfil de cada persona.

Els objectius específics són: els d’integrar la proposta d’intervenció EPC amb el centre terapèutic i el seu context social; promoure canvis en l’estil de vida del pacient respecte el seu temps d’oci a partir d’un projecte personal d’oci saludable; i avaluar el funcionament i l’eficàcia de la proposta d’intervenció EPC.

La beca concedeix 500 euros a la proposta guanyadora. La Fundació i el guanyador han signat un document de compromís i de dedicació a la recerca per a l’aplicació del projecte en la temàtica de malalties mentals ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img