Anunci Publicitarispot_img
MataróCulturaCine Nuria i Pau Vallvé se sumen al cartell del Posidònia Fest

Cine Nuria i Pau Vallvé se sumen al cartell del Posidònia Fest

spot_img

El grup mataroní Cine Nuria (19h) i Pau Vallvé (21:30h) obriran el festival amb dos concerts que es podran gaudir per un preu de 18 euros

Del 3 al 5 de setembre, el Port de Mataró acollirà la celebració del Posidònia Fest, un nou festival de música que neix amb la missió d’arrelar a la ciutat. Amb Maria del Mar Bonet i Lia Sampai com a caps de cartell, el Posidònia incorpora ara dues cares noves més.

El grup mataroní Cine Nuria (19h) i el cantautor Pau Vallvé (21:30h) obriran el festival amb dos concerts que es podran gaudir per un preu de 18 euros. Recordem que el Posidònia Fest oferirà un total de sis actuacions, dos per dia. L’abonament pels tres dies de festival té un cost de 48 euros. El pròxim dilluns, l’organització donarà a conèixer els darrers dos artistes que tanquen el cartell.

Cine Nuria

Cine Nuria, el duo format pels mataronins Fernando Herrero i Leo Rey, són fidels militants d’un dream pop lleuger, atractiu i refinat, que s’inspira en el cel i en la imatge bucòlica de la mar mediterrània i que s’expressa mitjançant senzilles guitarres i melodies que resplendeixen. ‘Año Luz’, el seu nou EP, és una nova mostra de talent, en la qual ens parlen de la lluentor i la cruesa de les relacions humanes a través dels seus ritmes pop.

Pau Vallvé

Pau Vallvé torna per presentar ‘La vida és ara’, un disc que ha compost, mesclat i produït ell sol durant el confinament. Les cançons, lluny de ser tristes i fosques, parlen d’algú que finalment ha arribat a ser feliç, aconseguint deslligar-se de tots els tics que l’encallaven. Aquest és un disc sense crits ni drames, que canta a cau d’orella que la vida és ara. Un disc important, un canvi d’etapa ■

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img