MataróNotíciesAvança el procés d’integració del Miquel Biada a la xarxa de la...

Avança el procés d’integració del Miquel Biada a la xarxa de la Generalitat

spot_img

L’Institut Miquel Biada és un centre de titularitat municipal que passarà a formar part de la xarxa del Departament a partir del curs 2022-2023

L’alcalde, David Bote, i el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, han visitat l’Institut Miquel Biada que ha de canviar properament la seva titularitat passant de ser municipal a integrar-se a la xarxa pública del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El preacord, que ja va ser aprovat en el Ple d’abril, manifesta la voluntat de les dues parts per analitzar amb profunditat la situació del centre pel que fa als aspectes claus del protocol com són els drets, obligacions i condicions per a la cessió de béns immobles i béns mobles, aspectes específics per a la subrogació del personal docent i d’administració i serveis del centre així com d’altres aspectes que afectin al futur acord d’integració.

A partir del 2022-2023

L’Institut Miquel Biada és un centre de titularitat municipal que passarà a formar part de la xarxa del Departament a partir del curs 2022-2023. Serà el segon centre que s’adhereix a la titularitat d’Educació en els serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental, després que l’actual curs escolar s’hagi incorporat l’Institut mancomunat de la Vall del Tenes, que també era de titularitat municipal. 

Properament, l’Ajuntament i Departament d’Educació proposaran un calendari de treball que permeti concretar aspectes com són la subrogació del personal docent i d’administració, la cessió dels diferents béns i els serveis que donarà el centre educatiu com a referent a la comarca en Formació Professional (FP)

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img