MataróCulturaEls anuncis de pel·lícules a la Mataró dels anys 70

Els anuncis de pel·lícules a la Mataró dels anys 70

spot_img

Ens situem a l’encreuament entre l’Avinguda Amèrica i la Carretera de Mata, dues de les vies principals de la ciutat, el 1974.

La fotografia que us presentem avui ens fa viatjar a la Mataró dels anys 70. Concretament a 1974. Ens situem a l’encreuament entre l’Avinguda Amèrica i la Carretera de Mata, dues de les vies principals de la ciutat. En la fotografia s’hi pot observar un conjunt d’anuncis del Cine Núria, fent publicitat sobre l’estrena de la pel·lícula ‘El Reprimido’, una comèdia produïda el 1974 amb Alfredo Landa, Isabel Garcés, Paca Gabaldón y Pilar Bardem com a protagonistes.

Cal destacar que els anys 70 i 80 van ser l’època daurada dels cinemes urbans de la ciutat. N’hi havia molts i s’omplien sempre. A banda del Núria, també hi havia els Cinemes Mataró, el Cerdanyola, el Teatre Borràs, el Foment Mataroní, l’Iluro, el Teatre Clavé, el Cinema Gayarre i el Modern. El tancament de l’Iluro, el 2001, va posar el punt final a aquesta època, coincidint amb l’obertura d’onze noves sales de cinema al centre comercial Mataró Park

Foto antiga: L’Avinguda Amèrica, el 1974 Foto: Javier Fossas.

Foto actual: Vista actual del mateix punt. Foto: Arxiu.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img