MataróL’Ajuntament signa amb la Sareb la cessió de 15 pisos que es...

L’Ajuntament signa amb la Sareb la cessió de 15 pisos que es destinaran a habitatge social

spot_img

Aquesta cessió, amb una vigència de 4 anys prorrogables anualment, és una de les línies de treball garantir el dret d’accés a l’habitatge

L’Ajuntament i la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, la Sareb, han signat un conveni per a la cessió temporal de 15 habitatges que es destinaran a habitatge social.

Aquesta cessió, amb una vigència de 4 anys prorrogables anualment, és una de les línies de treball en matèria d’habitatge que es porten a terme a Mataró per garantir el dret d’accés a l’habitatge, mobilitzant habitatge privat buit i transformar-lo en habitatge en règim de lloguer social i assequible amb la corresponsabilitat dels agents implicats.

Durant aquest període, l’Ajuntament serà l’encarregat de gestionar els pisos per atendre les necessitats d’habitatge de persones que passin per situacions de vulnerabilitat.

La Sareb rebrà a canvi d’aquesta cessió una contraprestació fixe mensual per cadascun dels habitatges. Segons la Sareb aquests diners es destinen principalment a fer front a les despeses de les assegurances i les quotes de la comunitat. Pel que fa a l’Ajuntament, les arques municipals faran front als càrrecs de la gestió dels habitatges així com al seu manteniment ordinari, posada al dia dels habitatges i el pagament de l’IBI, entre d’altres ■

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img