spot_img
MataróNotíciesL'Ajuntament destinarà 3 milions extres a la reconstrucció econòmica i als barris

L’Ajuntament destinarà 3 milions extres a la reconstrucció econòmica i als barris

spot_img

Aquests 3 milions d’euros surten del romanent de tresoreria de l’últim exercici. Caldrà fer una modificació del pressupost

L’alcalde, David Bote, el regidor d’Administració i Bon Govern, Juan Carlos Jerez, i el segon tinent d’alcalde, Sergi Morales, han explicat en roda de premsa com distribuirà l’Ajuntament el romanent de tresoreria resultant de la liquidació del pressupost de 2020.

La liquidació s’ha tancat amb un resultat pressupostari ajustat de 8.997.301,65 €, que és la diferència entre tots els ingressos liquidats i totes les despeses efectuades. L’Ajuntament tanca així amb superàvit per setè any consecutiu.

El romanent de tresoreria ha estat de 7 milions, però un cop retinguts els compromisos contrets i reservat un fons de solvència i per afrontar possibles imprevistos queda un romanent disponible de 3.028.752,47 €. La distribució d’aquests 3 milions es concretarà en una modificació del pressupost 2021 que es preveu portar a aprovació inicial al mes de maig, però el govern municipal ja té previst que a nivell general es repartirà de la següent manera:

1 milió per ampliar el fons de reconstrucció econòmica i social, que se sumen als 3,2 ja incorporats al pressupost 2021.

1 milió a actuacions per posar la ciutat al dia, vinculades als barris.

1 milió per reforçar alguns dels programes prioritaris del Pla de Mandat que permetin reforçar serveis adreçats a la ciutadania en matèria d’Habitatge, Llicències, Obres, Compres i Contractacions i la gestió de fons europeus.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img