MataróL’Ajuntament contracta 10 joves per ajudar-los a impulsar la seva carrera professional

L’Ajuntament contracta 10 joves per ajudar-los a impulsar la seva carrera professional

spot_img

Els 10 joves contractats tenen entre 16 i 29 anys i estudis de formació professional de grau mitjà, superior i estudis universitaris

Els 10 joves contractats, que  tenen entre 16 i 29 anys i amb estudis de formació professional de grau mitjà, superior i estudis universitaris, han començat a treballar a l’Ajuntament. La contractació s’ha fet en el marc del programa Contractació per a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil – Joves en pràctiques, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i els Fons Social Europeu.

En aquest programa els joves gaudeixen d’un contracte en la modalitat de pràctiques de sis mesos a jornada completa i durant la seva contractació treballaran en diferents departaments i serveis municipals. Els perfils professionals seleccionats són els d’educador/a d’escola bressol i auxiliar administratius/ves i tècnic/a mig/mitjana d’ocupació.

Els nois i noies contractats són residents a Mataró i rodalies, estan inscrits a l’Oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants de feina no ocupats i compleixen els requisits per accedir al registre de la Garantia Juvenil.

La convocatòria té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en la modalitat de pràctiques de persones joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img