MataróA judici un home per presumpte violació a una menor en un...

A judici un home per presumpte violació a una menor en un bar de Mataró

spot_img

La presumpta violació hauria tingut lloc la matinada del 27 de març del 2016 al bar K-Prichos, situat al Port de Mataró

L’Audiència Provincial de Barcelona ha de jutjar el pròxim 15 d’octubre el cas d’una presumpta violació a una menor. Els fets haurien tingut lloc la matinada del 27 de març del 2016 al bar K-Prichos, situat al Port de Mataró. L’acusat hi treballava com a cambrer i controlador d’accés.

La víctima, segons la fiscalia, es trobava al local i en aquell moment tenia 17 anys. Segons l’escrit de les conclusions provisionals de la Fiscalia de l’àrea de Mataró-Arenys de Mar, cap a dos quarts de cinc de la matinada la menor estava fora del bar amb evidents signes d’embriagament.

Va ser llavors que el processat li hauria dit a un dels controladors d’accés al local que fes entrar la víctima per una porta d’emergència que donava a una zona reservada. Segons la fiscalia va ser llavors que l’acusat hauria violat a la víctima, tot i que ella li demanava que parés.

Fiscalia demana deu anys de presó i inhabilitació per l’acusat per un delicte de violació. També demana per l’acusat la prohibició d’acostar-se a la víctima a una distància inferior als 1.000 metres, així com la prohibició  de comunicar-se amb ella por qualsevol mitjà

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img