Anunci Publicitarispot_img
Mataró235 habitatges públics i 729 llars al sector d'Iveco-Renfe/Farinera

235 habitatges públics i 729 llars al sector d’Iveco-Renfe/Farinera

spot_img

La transformació urbanística del tram d’Iveco-Renfe/Farinera, l’únic solar de grans dimensions que Mataró disposa a primera línia de mar, ha començat.

La transformació urbanística del tram d’Iveco-Renfe/Farinera, l’únic solar de grans dimensions que Mataró disposa a primera línia de mar, ha començat. En aquest sector es construiran un màxim de 729 habitatges, 235 de protecció oficial i aproximadament 494 de privats.

Les obres d’enderroc de la Fase 1 ja han començat i afecten 3 naus. Un cop edificades les parcel·les, Mataró disposarà d’una nova zona d’habitatges. N’hi haurà 235 habitatges de públics: 160 dels quals seran de protecció oficial, 75 de concertats i 3 equipaments, entre els quals hi ha el de la Farinera.

El consell d’administració de PUMSA va adjudicar els treballs d’enderroc, que van començar l’1 de setembre, a l’empresa TEC RAUL, SL per un import d’adjudicació de 79.821,61 euros.

Un cop acabat l’enderroc, que té un termini d’execució de dos mesos, s’executarà la clava de clavegueram i la perforació dirigida de la xarxa de reg que discorren per sota de les vies d’ADIF. Posteriorment s’enderrocaran els habitatges d’ADIF afectats urbanísticament. Està previst que la urbanització de tot l’àmbit s’iniciï a mitjans de l’any vinent

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img