Anunci Publicitarispot_img
Mataró1.000€ per entitat per fer front a despeses relacionades amb la pandèmia

1.000€ per entitat per fer front a despeses relacionades amb la pandèmia

spot_img

L’Ajuntament de Mataró obre una convocatòria extraordinària de subvencions dirigida a les entitats dotada amb un import global de 60.000€

L’Ajuntament de Mataró, a través de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, obre una convocatòria extraordinària de subvencions dirigida a les entitats dotada amb un import global de 60.000 €. El termini per a la presentació de sol·licituds és de l’1 al 18 d’octubre de 2021 amb l’objectiu de pal·liar l’impacte de la Covid-19 al teixit associatiu de la ciutat.

La finalitat de la creació d’aquesta convocatòria és compensar, parcialment, a les entitats mataronines per fer front a les despeses realitzades i pagades que hagin assumit des de l’1 de gener de 2021 fins al 18 d’octubre de 2021, l’últim dia de presentació de la sol·licitud d’aquesta subvenció.

Es podran presentar despeses estructurals i de funcionament pels següents conceptes: neteja i material específic per a la prevenció i desinfecció de la COVID-19 (mampares, mascaretes, gel hidroalcohòlic, ozó…), aigua, llum, gas i telefonia, comunitat de propietaris, assegurança de la seu social, impostos i taxes, lloguer o adquisició del local social de l’entitat, gestoria i personal.

L’Ajuntament subvencionarà un màxim del 50% de la quantitat acreditada per l’entitat i fins a un màxim de 1.000 € per entitat

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img