DestacatsSense trens fins a Barcelona durant tres caps de setmana

Sense trens fins a Barcelona durant tres caps de setmana

spot_img

La línia R1 es veurà afectada per la fase final de les obres a l’estació de la Sagrera

Durant els mesos vinents hi haurà tres caps de setmana sense trens fins a Barcelona. Els usuaris de la línia R1 de Rodalies no podran arribar en tren fins a Barcelona, sinó que hauran de baixar-se a la parada de Badalona. La raó són les obres a l’estació de la Sagrera, que estan en la fase final i que també alteraran el servei de les línies R2 nord i R11.

Els talls puntuals a la línia R1 seran els caps de setmana del 17 al 19 de setembre; els dies 29 i 30 d’octubre; i el 12 i el 13 de novembre. Durant aquestes dates els trens finalitzaran el seu recorregut a Badalona. Per arribar a Barcelona, Rodalies ha ofert l’opció de transbordament a través dels serveis de metro amb l’L2, a la parada Pompeu Fabra, o d’autobusos, amb la línia B7 i connectant amb el tramvia a Sant Adrià del Besòs.

Els usuaris que utilitzin l’abonament gratuït de Renfe, podran fer-lo servir de manera excepcional al metro, autobús i serveis de TRAM per arribar Barcelona. Rodalies ja ha avisat que “el temps de desplaçaments en els serveis afectats per transbordaments serà superior a l’habitual”.

Durant aquesta última fase, les obres conclouran els 4,3 km de vies noves que passaran per la nova estació de la Sagrera i que permetran conformar la línia de Barcelona-Granollers-Girona. També s’enllestirà el cobriment de les vies de la línia Barcelona-Mataró-Maçanet, des de la sortida de la Sagrera fins a l’inici del túnel del Clot.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img