Anunci Publicitarispot_img
DestacatsSantes sense actes massius i amb entrades a 1 euro

Santes sense actes massius i amb entrades a 1 euro

spot_img

Del 24 al 29 de juliol se celebraran Les Santes 2021, una edició que no comptarà amb actes massius, cercaviles ni correfocs

Del 24 al 29 de juliol se celebraran Les Santes 2021, una edició que no comptarà amb actes massius, cercaviles ni correfocs. L’Ajuntament de Mataró ha adaptat les celebracions del calendari festiu a les restriccions que marcava el PROCICAT en cada moment, amb l’objectiu de continuar fent cultura per la ciutadania i per la gent que viu de la cultura.

Serà una festa adaptada a la normativa: amb el públic assegut, reserva d’entrades, control d’aforament i les mesures higièniques habituals. Per arribar al màxim de gent possible s’oferiran més de 80.000 entrades en la dotzena d’espais que s’habilitaran per tota la ciutat i cada entrada tindrà un preu d’1 euro.

Concerts amb dos passis

Les Santes 2021 presenten una programació de km 0 i de qualitat. Un 62% dels grups musicals són de Mataró i un 16% del Maresme. D’aquesta manera l’Ajuntament fa una aposta pel producte local i per donar feina a companyies i empreses de la ciutat, després d’un any difícil. La programació es repartirà entre més d’una dotzena d’espais de la ciutat. Alguns són patis d’escoles de Cerdanyola, Cirera, Pla d’en Boet i Rocafonda, d’altres són espais amb més aforament (el Port i el Parc Central) i es distribueixen per temàtiques. De la majoria de concerts i espectacles se’n faran dos passis.

Organització d’entrades

Per a assistir a totes les activitats organitzades caldrà adquirir unes entrades a través del web de cultura o en els punts de venda físics que s’habilitaran. Les entrades de les activitats organitzades a l’aire lliure en espais delimitats, com escoles o places, tindran un preu simbòlic d’1€. Els recursos que s’obtinguin estaran destinats directament a l’organització de la festa.

Les entrades es posaran a la venda el dia 14 de juny, iniciant-se un període de reserva prèvia fins al 9 de juliol. A partir d’un any caldrà reservar entrada. Cada reserva podrà ser d’un màxim de 6 entrades, i només es podrà fer una per activitat i franja horària. En total es posaran més de 80.000 entrades a disposició de la ciutadania ■

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img