Anunci Publicitarispot_img
DestacatsPersones en risc d'exclusió per recollir els residus voluminosos de Mataró

Persones en risc d’exclusió per recollir els residus voluminosos de Mataró

spot_img

Solidança inicia un nou servei de recollida de voluminosos a domicili a través d’un model que fomenta l’economia circular i social

Des del 7 de juny, l’empresa d’inserció social Solidança inicia un nou servei de recollida de voluminosos a domicili a través d’un model innovador que fomenta l’economia circular i social a la ciutat de Mataró.

L’entitat ha estat la guanyadora del concurs públic per a la realització del nou servei municipal, proposant un nou sistema pilot amb l’objectiu de potenciar al màxim l’economia circular en els residus voluminosos. Amb aquest nou model de recollida i gestió s’aconsegueix transformar aquests residus en recursos a través de la venda de segona mà a les botigues de Solidança.

La iniciativa suposarà la creació de tretze llocs de treball per a col·lectius en situació de vulnerabilitat social que formaran part de Solidança Treball EI, S.L. amb contractes d’inserció. Els nous treballadors iniciaran un itinerari d’inserció amb l’entitat, durant el qual rebran acompanyament tutoritzat i individualitzat amb l’objectiu de promoure la seva reinserció en el món laboral.

El nou servei comprèn la recollida programada i el transport dels voluminosos recollits a domicili a través d’una sol·licitud prèvia. Es recolliran residus tant d’origen domiciliari com aquells que provenen de l’activitat comercial, de serveis o d’altres establiments públics i privats assimilables als domiciliaris ■

Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img