spot_img
MataróCulturaMataró participa en el Festival Inclús 2023 amb un curt realitzat per...

Mataró participa en el Festival Inclús 2023 amb un curt realitzat per 8 adolescents vinculats al barri de Cerdanyola

spot_img

El curt es va estrenar al 71è Festival de Sant Sebastià del passat mes de setembre

Mataró participa a l’11a edició d’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona que se celebra a Caixa Fòrum de Barcelona amb el curtmetratge “Cop de realitat”.

Aquesta creació audiovisual és el fruit del treball d’un grup de 8 adolescents vinculats al barri de Cerdanyola que han comptat amb el suport i el seguiment de les formadores Paula Prieto i Gemma Gimeno i els experts en cinema de “Càmera i Acció”, Bea Bordanove i David Fernández.

Durant el mes de juliol, aquest grup de joves han treballat en un taller a l’Espai Gatassa per poder elaborar aquest curtmetratge. El treball de crear la història, guió, tria dels personatges, localitzacions, els plànols, la gravació, l’edició i el muntatge s’ha realitzat amb l’objectiu que la cultura sigui un element de cohesió, de transformació social ja que aquests joves han passat per situacions de vulnerabilitat.

A Donosti

El barri de Cerdanyola, amb alguns del seus carrers i l’Espai Gatassa com a principal escenari, és protagonista d’aquest curt que es va estrenar al 71è Festival de Sant Sebastià del passat mes de setembre, un dels més prestigiosos d’Europa. Aquest projecte és una acció que s’inclou al projecte transformador “Barris i comunitats: motors de transformació social”, impulsat per la Diputació de Barcelona i que Mataró ho porta a terme amb diferents actuacions centralitzades a l’equipament de l’Espai Gatassa.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img