Anunci Publicitarispot_img
DestacatsLes colles s'oposen al cobrament d'1 euro pels actes de Les Santes

Les colles s’oposen al cobrament d’1 euro pels actes de Les Santes

spot_img

Les colles comuniquen el retorn íntegre de les entrades que el consistori havia posat a la seva disposició per assistir als actes de Santes.

L’Assemblea de Colles Institucionals de Mataró s’oposa frontalment al cobrament d’1 euro per entrada als actes de Les Santes 2021. Així ho han expressat en un comunicat conjunt signat per totes, a excepció de les colles de l’Àliga i els Grallers de la Momerota. Demanen “la retirada immediata del cobrament d’un euro pels diferents actes”, reivindicant que la mesura “genera una barrera econòmica i tecnològica molt gran” i que “afecta al sentit mateix de la festa”.

Les colles demanen a l’Ajuntament que busqui “alternatives per gestionar l’accés i l’assistència” i combatre l’absentisme. El comunicat demana protegir la idea d’unes Santes “el més populars i participatives possibles”. Cal destacar que les colles comuniquen el retorn íntegre de les entrades que el consistori havia posat a la seva disposició per assistir als actes de Santes.

El cost de l’acte estrella

El comunicat emès per les colles també demana a l’Ajuntament que faci públic el cost de l’espectacle ‘Únic. Balls, sons i emocions’, on totes elles hi han participat al costat del músic Llibert Fortuny i de les figures. Les colles volen que des de Cultura s’exposin totes les partides invertides en l’organització de l’esdeveniment ■

Anunci Publicitarispot_img
Anunci Publicitarispot_img

Articles similars

Anunci Publicitarispot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img