DestacatsL’Ajuntament demana retirar el reconeixement de la Nit de l’Esport a l'investigat...

L’Ajuntament demana retirar el reconeixement de la Nit de l’Esport a l’investigat per abusos sexuals

spot_img

Els Mossos ja han rebut quatre denúncies contra l’exdirectiu del CH Mataró per abusos sexuals a menors

L’Ajuntament de Mataró convocarà el Jurat de la Nit de l’Esport per retirar el reconeixement a l’exdirectiu del Club Hoquei Mataró, investigat per abusos sexuals. El reconeixement va ser atorgat el 2016 per la millor tasca directiva. Els Mossos d’Esquadra ja han rebut quatre denúncies per abusos sexuals contra el membre històric del club, amb nom de Joan P. Tres de les denúncies correspondrien a fets de fa una dècada, mentre que una es refereix a un cas de fa 40 anys. En tots els casos, les víctimes eren menors d’edat.

Davant la confirmació del procés judicial i les denúncies durant aquesta setmana, la regidoria d’Esports de Mataró ha decidit convocar el Jurat de la Nit de l’Esport per retirar el reconeixement a la tasca directiva que es va entregar durant la 61a edició de la Nit de l’Esport, el 8 d’abril del 2016. L’alcalde de Mataró, David Bote, ha demanat “d’urgència” la reunió per “valorar la retirada del premi”.

L’Ajuntament de Mataró ha condemnat i rebutjat qualsevol tipus d’agressió sexual que atempti contra els drets fonamentals de les persones. També ha destacat que els serveis municipals posen a disposició d’entitats i ciutadania serveis d’informació, formació, assessorament jurídic i tractament psicològic.

spot_img
spot_img

Articles similars

spot_img

Comentaris

Instagram

El més popular

Anunci Publicitarispot_img